[CentOS-devel] initial testing version for DevTools 1.1

Tru Huynh tru at centos.org
Wed Mar 13 22:47:11 UTC 2013


On Sat, Mar 09, 2013 at 02:13:46AM +0000, Karanbir Singh wrote:
> On 03/08/2013 04:35 AM, Dave Johansen wrote:
> > I was just on the IRC and because of the recent update to 6.4 through
> > the CR there was actually a newer version of scl-utils that ended up
> > being installed. After a little help on the IRC channel I was able to
> > uninstall the newer scl-utils and install the version from the
> > developer tools that Tru had built without any problems. So I'm not
> > sure what the issue was before, but it appears to be working now.
> > 
> 
> Excellent, however this means there is a problem with the devtools scl
> not working well with 6.4 ( which is now released and the current
> CentOS-6 ). If we can verify this, then its worth a note in the ReleaseNotes
> 
I have just pushed scl-utils-20120927-2.el6.centos and
scl-utils-build-20120927-2.el6.centos that should fix the issue for CentOS-6.4
in my testing area.

Cheers

Tru

-- 
Tru Huynh (mirrors, CentOS i386/x86_64 Package Maintenance)
http://pgp.mit.edu:11371/pks/lookup?op=get&search=0xBEFA581B
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/pgp-signature
Size: 189 bytes
Desc: not available
Url : http://lists.centos.org/pipermail/centos-devel/attachments/20130313/c4bab4ec/attachment.bin 


More information about the CentOS-devel mailing list