[CentOS] Java -- again

Sam Drinkard sam at wa4phy.net
Wed Sep 21 17:48:18 UTC 2005


I must have something screwed up.  When I try to yum the jave jre, it 
appears that its not finding the file.  Below is the output from my 
command.  I set the yum configuration from the web link someone posted, 
which is below the command output.  Appreciate any help..

Sam
------------------------------------------------------------------------


# yum install j2re mozilla-j2re
Setting up Install Process
Setting up Repos
not using ftp, http[s], or file for repos, skipping - gpgcheck=1
not using ftp, http[s], or file for repos, skipping - enabled=1
dag                       100% |=========================| 1.1 kB    00:00
update                    100% |=========================|  951 B    00:00
base                      100% |=========================| 1.1 kB    00:00
addons                    100% |=========================|  951 B    00:00
extras                    100% |=========================| 1.1 kB    00:00
Reading repository metadata in from local files
dag       : ################################################## 2435/2435
update    : ################################################## 186/186
base      : ################################################## 1600/1600
extras    : ################################################## 23/23
Parsing package install arguments
No Match for argument: j2re
No Match for argument: mozilla-j2re
Nothing to do


------------------------------------------------------------------------
 From /etc/yum.repos.d

# cat dag.repo
[dag] name=Dag RPM Repository for Red Hat Enterprise Linux
baseurl=http://apt.sw.be/redhat/el$releasever/en/$basearch/dag 
gpgcheck=1 enabled=1






More information about the CentOS mailing list