[CentOS] Anyone seeing mock breakage after updating to 4.4?

Ralph Angenendt ra+centos at br-online.de
Fri Sep 1 08:52:47 UTC 2006


Karanbir Singh wrote:
> Ralph Angenendt wrote:
> > | Executing /usr/sbin/mock-helper mount -t proc proc
> > | /var/lib/mock/c3-i386/root/proc
> > | mount: proc already mounted or /var/lib/mock/c3-i386/root/proc busy
> > | mount: according to mtab, proc is already mounted on
> > | /var/lib/mock/c3-i386/root/proc
> 
> just noticed that its a c3 buildroot ? are you using a yum-2.4.x on your
> c3 machine and buildroot ?

No. I'm using yum-2.4.x on a c4 machine doing builds for c3 :) - but I'm
seeing the same issues when building for c4.

> I am on 0.6 mock - dont see this issue. But did you by-chance enable
> selinux ? you problem sounds exactly like an issue I had with selinux in
> enforcing mode not allowing mock to do anything.

Ah. That could be it. Though it still worked 10 minutes before upgrading
the box to 4.4 :)

Hmmm. Setting it to permissive didn't work. I'm going to turn off
SELinux and reboot and try again.

Is there a mock 0.6.0 in one of your repositories?

Cheers,

Ralph
-- 
Ralph Angenendt......ra at br-online.de | .."Text processing has made it possible
Bayerischer Rundfunk...80300 München | ....to right-justify any idea, even one
Programmbereich.Bayern 3, Jugend und | .which cannot be justified on any other
Multimedia.........Tl:089.5900.16023 | ..........grounds." -- J. Finnegan, USC
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/pgp-signature
Size: 189 bytes
Desc: not available
Url : http://lists.centos.org/pipermail/centos/attachments/20060901/911a49cb/attachment.bin


More information about the CentOS mailing list