[CentOS] Ethernet not working

Mike Noble mgnoble at gmail.com
Thu Mar 1 08:35:51 UTC 2007


I downloaded and installed the kernel plus and it had no effect.
The machine is pretty useless without a network connection.
Guess I will just go back to using SuSe,  unless someone has
a solution.
I am also not able to get it to use my Nvidia 6200 LE, I tried to use the
6200 but it
did not work.  I do not want to use Generic VESA.

Mike

On 2/28/07, Barry Brimer <lists at brimer.org> wrote:
>
>
>
> On Wed, 28 Feb 2007, Mike Noble wrote:
>
> > Unless it's on the install DVD, I have no access to it, remember the
> network
> > is not working.  :-)
> >
> > Mike
> >
> > On 2/28/07, Barry Brimer <lists at brimer.org> wrote:
> >>
> >> > I have just installed CentOS 4.4 and can't get the ethernet to work
> >> > Ethernet is built into the motherboard: Marrvell Technology Ltd.
> 88E8001
> >> > Gigabit Ethernet Controler (reported by Network Configuration)
> >> > It shows the device is active.
> >> > using static address
> >> > /etc/resolv.conf is setup correctly
> >> >
> >> > The problem is that I can not talk to anything outside the
> system.  This
> >> has
> >> > worked with Mandriva, Fedora, SuSe and gentoo.
> >>
> >> Have you tried the CentOS Plus kernel?
>
> You could download it on another machine and transfer via USB drive, or
> you could boot the machine from Knoppix (or similar) and store it on the
> local drive.
>
> Barry
> _______________________________________________
> CentOS mailing list
> CentOS at centos.org
> http://lists.centos.org/mailman/listinfo/centos
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.centos.org/pipermail/centos/attachments/20070301/faf1fdf6/attachment.htm


More information about the CentOS mailing list