[CentOS] New machine dying on boot.... - CPU 0 not enough memoryfor domain -

Neil Aggarwal neil at JAMMConsulting.com
Tue Nov 13 21:44:51 UTC 2007


John:
 
That was too quick.  Did you run the test before?
 
What test did you use?
 
    Neil
 


--
Neil Aggarwal, (832)245-7314, www.JAMMConsulting.com
Eliminate junk email and reclaim your inbox.
Visit http://www.spammilter.com <http://www.spammilter.com/>  for details. 

 


  _____  

From: centos-bounces at centos.org [mailto:centos-bounces at centos.org] On Behalf
Of John Plemons
Sent: Tuesday, November 13, 2007 3:43 PM
To: CentOS mailing list
Subject: Re: [CentOS] New machine dying on boot.... - CPU 0 not enough
memoryfor domain -


All the memory tested OK , no errors...

john













Neil Aggarwal wrote: 

John:



I have had strange problems like this from a bad

or mis-seated memory stick.



Run a memtest and see if it gives you an errors.



	Neil



--

Neil Aggarwal, (832)245-7314, www.JAMMConsulting.com

Eliminate junk email and reclaim your inbox.

Visit http://www.spammilter.com for details. 



  

-----Original Message-----

From: centos-bounces at centos.org 

[mailto:centos-bounces at centos.org] On Behalf Of John Plemons

Sent: Tuesday, November 13, 2007 1:37 PM

To: centos at centos.org

Subject: [CentOS] New machine dying on boot.... - CPU 0 not 

enough memory for domain -



I am playing with a new machine I just got in and it is dying 

on boot... 



I'm wondering if it is to much machine for Centos to run..



It is a Generic machine using a Tyan Thunder motherboard running (8) 

eight dual core AMD 855 cpu's with 128 gig of ram, not 128 

meg, but 128 

gig of ram. (2) SCSI 146 Seagate Drives.  ATI Graphics built 

onto the board.



The error I'm seeing is on loading the Kernel, I get a 

message that says 

"CPU 0 not enough memory for domain"



I'm lost with 128 gig of ram I'd think there is plenty of memory...



The load is a fresh install ( today ) of Centos 5 - x86_64 version



Used the defaults on all of the items it is vanilla as can be, yet it 

chokes and dies...



As for the machine, it is a new machine that I just picked up, I'm 

loading Centos to make sure it is working correctly...





thanks,

john













_______________________________________________

CentOS mailing list

CentOS at centos.org

http://lists.centos.org/mailman/listinfo/centos

    



_______________________________________________

CentOS mailing list

CentOS at centos.org

http://lists.centos.org/mailman/listinfo/centos





  

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.centos.org/pipermail/centos/attachments/20071113/b5b203d8/attachment.htm


More information about the CentOS mailing list