[CentOS] Need help with httpd.conf not rendering cgi or php files

Mike Kercher mike at vesol.com
Tue Nov 27 14:59:42 UTC 2007


Silly question, but is php installed?  Is SELinux enabled?
 
Mike
 

________________________________

From: centos-bounces at centos.org on behalf of Scott Ehrlich
Sent: Tue 11/27/2007 8:34 AM
To: centos at centos.org
Subject: [CentOS] Need help with httpd.conf not rendering cgi or php
files



I got this working perfectly at home - what should be exact same setups-

- Fresh install of CentOS 5 32-bit from DVD
- yum update & upgrade
- Reboot
- yum install mysql-server
- Download phpmyadmin and bugzilla from their respective home pages
- Move both to /var/www/html, naming the extracted phpmyadmin directory
as
phpmyadmin, the same with bugzilla
- Copy my working httpd.conf file from home and replacing the work one,
then restarting httpd - sudo /etc/init.d/httpd restart
- Verify mysql is running - sudo /etc/init.d/mysqld restart

Call up firefox via an ssh x session and visit
http://localhost/phpmyadmin/index.php.  Instead of showing a rendered
page, it only shows the text of the index.php file.

Same for http://localhost/bugzilla/index.cgi

What did I miss?  The same config file from home, in a setup that worked
perfectly, is missing something here!

/usr/sbin/httpd -v
Server version: Apache/2.2.3

Thanks for any help.

Scott
_______________________________________________
CentOS mailing list
CentOS at centos.org
http://lists.centos.org/mailman/listinfo/centos


-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/ms-tnef
Size: 4450 bytes
Desc: not available
Url : http://lists.centos.org/pipermail/centos/attachments/20071127/6a3daa29/attachment.bin


More information about the CentOS mailing list