[CentOS] Webalizer displays wrong year

Jussi Hirvi greenspot at greenspot.fi
Fri Aug 29 08:18:24 UTC 2008


I just run webalizer manually on an Apache log, like I have done many times
before. Some new statistics were created, but for "August 2006" instead of
"August 2008". I cannot figure why!

Because of my mistake, the webalizer statistics for this site have not been
updated since February. Now I tried to update them for the first time - with
the results I described above.

The system clock is in correct time (2008).
The dates printed in Apache logs are correct (2008).

Webalizer, when it is run, creates these new files (note the wrong year):
> -rwxrwx---  1 root apache     569 Aug 29 10:57 webalizer.hist
> -rwxrwx---  1 root apache  127507 Aug 29 10:57 webalizer.current
> -rwxrwx---  1 root apache    2957 Aug 29 10:57 usage.png
> -rwxrwx---  1 root apache  137863 Aug 29 10:57 usage_200608.html
> -rwxrwx---  1 root apache   10190 Aug 29 10:57 index.html
> -rwxrwx---  1 root apache    2178 Aug 29 10:57 hourly_usage_200608.png
> -rwxrwx---  1 root apache    3900 Aug 29 10:57 daily_usage_200608.png

On Webalizer page index.html, the new stats get labeled "Aug 2006", and -
another strange thing - the item is displayed on the list (on index.html)
between Jul 2007 and Sep 2007!! The original Aug 2007 seems to be missing.

Any ideas what could be wrong??

- Jussi

--
Jussi Hirvi  *  Green Spot
Topeliuksenkatu 15 C  *  00250 Helsinki  *  Finland
Tel. & fax +358 9 493 981  *  SMS +358 40 771 2098
jussi.hirvi at greenspot.fi  *  http://www.greenspot.fi




More information about the CentOS mailing list