[CentOS] Re: I need hardware advice here

Victor Padro vpadro at gmail.com
Wed Jun 4 16:31:04 UTC 2008


On Wed, Jun 4, 2008 at 11:21 AM, S.Tindall <tindalls.gr9x at osccc.com> wrote:

> On Wednesday, June 04, 2008 12:07 PM, Victor Padro wrote:
>
>>
>> Actually I did that but there was no solution
>> like you said:
>> # chroot /mnt/sysimage
>> # grub-install /dev/sda
>> I even tried:
>> # grub-install /dev/sda2
>> # grub-install /dev/hda
>> but there was no possitive result and couldn't boot at all.
>> I tried installing FC9 but there was no sucess at all.
>>
>> I guess I'll wait until CentOS 5.2 its released, because my subscription
>> to
>> Red Hat will finish sometime in September, mean while I'll test Xen under
>> RHEL 5.2.
>>
>
> Since you installed using AHCI, but then changed to SATA (hence the kernel
> panic), you probably need to rebuild the initrd image (see mkinitrd) from
> rescue mode.
>
> Steve
>

How can I rebuild the initrd image if it doesn't see the HD?
I tried that...I having the conclusion that perhaps it's the sata_nv and the
AHCI drivers provided in CentOS/RHEL 5, 5.1 that they're not well compiled
or something because I did install using RHEL 4.
that's kinda odd to me...


_______________________________________________
> CentOS mailing list
> CentOS at centos.org
> http://lists.centos.org/mailman/listinfo/centos
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.centos.org/pipermail/centos/attachments/20080604/a4340c3e/attachment.htm


More information about the CentOS mailing list