[CentOS] Pulling Hair Out - TWiki 4.2 on CentOS 5

Chuck chuck.carson at gmail.com
Wed Jun 18 20:22:40 UTC 2008


I thought I would turn here before giving up. I am trying to install Twiki
4.2 on CentOS 5 with all updates. (I also tried Twiki 4.1.2 as well)

I am running a custom rolled Apache 2.2.8 server and custom rolled PHP 5.2.6
(built with oracle support). These work and are rock solid. I've been using
the same config with very heavy duty scripts and php applications with no
issues.

When trying to run /twiki/bin/configure I get the following error when
clicking "Next":
Software error:

Use of uninitialized value in substitution (s///) at (eval 25) line 23.


The Apache error log says pretty much the same thing. (like 23 by the way
points to a commented line; the first 100 or so lines in this script are
comments.. If I don't count the commented lines there is no search regexp
anywhere near line 23)

I then tried version 4.1.2 and the same thing.

I googled and found numerous other people having this problem. I have found
no responses or solutions. The twiki support site has yielded nothing as
well.

Just hoping someone here might have sorted this out.. I have set up dozens
of twiki sites but haven't played with it in a 2 years or so and
wondering... It was never this difficult before.. Three of us have now
triple checked every file permissions, installation step, system
pre-requisite, etc...

Thanks for any help,
CC
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.centos.org/pipermail/centos/attachments/20080618/1dd04695/attachment.htm


More information about the CentOS mailing list