[CentOS] Discussion: automount problem in 5.2

kapil singh kapilsingh.linux at gmail.com
Tue Oct 7 02:56:51 UTC 2008


Hello,

I am sending withconfiguration files and details.


On Tue, Oct 7, 2008 at 12:22 AM, Dougal Ballantyne
<dougal.lists at gmail.com>wrote:

> Hi Kapil,
>
> Are you seeing a segfault and also core dump of the automount process?
>
> Dougal Ballantyne
> Axon ITC
>
> On Mon, Oct 6, 2008 at 10:40 AM, Marcelo M. Garcia
> <marcelo.maia.garcia at googlemail.com> wrote:
> > kapil singh wrote:
> >>
> >> Hello all,
> >>
> >> Automount is not working well with centos 5.2, but the same is working
> >> nicely with
> >> centos 5 .
> >>
> >> --
> >> Thanks and Regards,
> >> Kapil Singh Kushwah
> >> Linux System/Network Administrator
> >> Hotwax Media Inc.
> >> Indore,(M.P) INDIA
> >>
> >>
> >> ------------------------------------------------------------------------
> >>
> >> _______________________________________________
> >> CentOS mailing list
> >> CentOS at centos.org
> >> http://lists.centos.org/mailman/listinfo/centos
> >
> > Hi
> >
> > I use CentOS 5.2 (i386) with automount without problems.
> >
> > What kind of problems are you having?
> >
> > Regards
> >
> > Marcelo
> >
> > _______________________________________________
> > CentOS mailing list
> > CentOS at centos.org
> > http://lists.centos.org/mailman/listinfo/centos
> >
> _______________________________________________
> CentOS mailing list
> CentOS at centos.org
> http://lists.centos.org/mailman/listinfo/centos
>



-- 
Thanks and Regards,
Kapil Singh Kushwah
Linux System/Network Administrator
Hotwax Media Inc.
Indore,(M.P) INDIA
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.centos.org/pipermail/centos/attachments/20081007/09ac9728/attachment.htm


More information about the CentOS mailing list