[CentOS] Broken pipe, x86_64 CentOS 5.2

Daniel Andrzejewski andrzeje at cs.utk.edu
Tue Sep 30 17:06:03 UTC 2008


Hi All,

I have a problem with torque (openPBS) on x86_64 CentOS 5.2. Just to add there's 
no problem on a 32bit CentOS 5.2 or 64bit Ubuntu 8.04.

The problem is that pbs_mom's child quits without giving any error logs.

[root at frodo9 torque-2.3.3]# strace -f pbs_mom
.
.
.
bind(6, {sa_family=AF_INET, sin_port=htons(15002), 
sin_addr=inet_addr("0.0.0.0")}, 16) = 0
time(NULL)                              = 1222785330
listen(6, 512)                          = 0
socket(PF_INET, SOCK_STREAM, IPPROTO_IP) = 7
setsockopt(7, SOL_SOCKET, SO_REUSEADDR, [1], 4) = 0
bind(7, {sa_family=AF_INET, sin_port=htons(15003), 
sin_addr=inet_addr("0.0.0.0")}, 16) = 0
time(NULL)                              = 1222785330
listen(7, 512)                          = 0
fcntl(5, F_SETLK, {type=F_UNLCK, whence=SEEK_SET, start=0, len=0}) = 0
clone(Process 18441 attached
child_stack=0, flags=CLONE_CHILD_CLEARTID|CLONE_CHILD_SETTID|SIGCHLD, 
child_tidptr=0x2b276258fdb0) = 18441
[pid 18441] getsockname(3, {sa_family=AF_INET, sin_port=htons(56711), 
sin_addr=inet_addr("172.16.0.9")}, [16]) = 0
[pid 18441] getpeername(3, {sa_family=AF_INET, sin_port=htons(389), 
sin_addr=inet_addr("172.16.2.24")}, [68719476752]) = 0
[pid 18441] fcntl(3, F_GETFD)           = 0x1 (flags FD_CLOEXEC)
[pid 18441] dup(3)                      = 8
[pid 18441] fcntl(8, F_SETFD, FD_CLOEXEC) = 0
[pid 18441] socket(PF_INET, SOCK_STREAM, IPPROTO_IP) = 9
[pid 18441] close(3)                    = 0
[pid 18441] fcntl(9, F_GETFD)           = 0
[pid 18441] dup2(9, 3)                  = 3
[pid 18441] fcntl(3, F_SETFD, 0)        = 0
[pid 18441] close(9)                    = 0
[pid 18441] write(3, "\25\3\1\0 
\232\17\205\301f<O0\352\246\357\344Z\31&\243\361\356\2128\242\377\7O{\267\333"..., 
37 <unfinished ...>
[pid 18440] exit_group(0)               = ?
[pid 18441] <... write resumed> )       = -1 EPIPE (Broken pipe)
[pid 18441] --- SIGPIPE (Broken pipe) @ 0 (0) ---
Process 18441 detached
[root at frodo9 torque-2.3.3]#


I have asked torque users mailing list, but since the problem is related 
strictly to CentOS 5.2 64bit, I thought I would go ahead and ask here.

Any help is appreciated.

Thanks,

Daniel

-- 
Daniel Andrzejewski
student IT Administrator
Elec Engr & Comp Science
University of Tennessee
(865) 974 - 4388 (work)

"Investment in knowledge always pays the best interest" Benjamin Franklin
-- 




More information about the CentOS mailing list