[CentOS] Firefox seg faults

Rob Kampen rkampen at kampensonline.com
Tue Mar 17 18:10:41 UTC 2009



William L. Maltby wrote:
> On Tue, 2009-03-17 at 12:30 -0400, Rob Kampen wrote:
>   
>> <snip>
>>     
>
>   
>> Update:
>> removed firefox and flash via yumex.
>> removed the ~/.mozilla folder completely and started afresh.
>> re-installed firefox - i386 version on a x86_64 system as this seem to 
>> be the safest and it works fine at home.
>> all appears okay - particularly my web site https://www.ndgonline.net/ndg/
>> then installed the adobe supplied flash player and it seg faults as it 
>> goes to render the godaddy logo at the bottom of my page.
>> remove the flash player and all is well - so it appears that the flash 
>> player is the problem.......
>> anyone else have this issue or any experience or insight they can share??
>>     
>
> I don't know if this helps, but since you didn't give any specifics, I'm
> hoping that thgis will help you.
>
> $ rpm -qa|grep flash
> flash-plugin-10.0.22.87-release.i386
>
> $ cat /etc/yum.repos.d/adobe-linux-i386.repo 
> [adobe-linux-i386]
> name=Adobe Systems Incorporated
> baseurl=http://linuxdownload.adobe.com/linux/i386/
> enabled=1
> gpgcheck=1
> priority=5
> gpgkey=file:///etc/pki/rpm-gpg/RPM-GPG-KEY-adobe-linux
>
> I'm not 64 bit, but this works fine for me.
>
>   
>> <snip sig stuff>
>>     
>
> HTH
>   
Thanks William,
I have exactly the same setup and versions - only diff is I'm on AMD 
running 64 bit, but have never had problems until now. As mentioned I 
have an almost identical system at home and it is fine. Also, this was 
working up to about a week ago, so I guess I need to check my logs and 
see what has been added that may be causing this.
Rob
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: rkampen.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 121 bytes
Desc: not available
Url : http://lists.centos.org/pipermail/centos/attachments/20090317/4decee7e/attachment.vcf 


More information about the CentOS mailing list