[CentOS] OT: centos.org web site not responding

Lanny Marcus lmmailinglists at gmail.com
Sat Mar 21 18:23:18 UTC 2009


On Fri, Mar 20, 2009 at 11:12 PM, John R Pierce <pierce at hogranch.com> wrote:
<snip>
> $ telnet www.centos.org www
> Trying 72.232.194.162...
> Connected to www.centos.org (72.232.194.162).
> Escape character is '^]'.
> HEAD / HTTP/1.1
> Host: www.centos.org
>
> HTTP/1.1 200 OK
> Date: Sat, 21 Mar 2009 04:08:16 GMT
> Server: Apache/2.0.52 (CentOS)
> X-Powered-By: PHP/4.3.9
> Set-Cookie: PHPSESSID=d329988a9d984ee4bbe2e1e2f12d2aa0; path=/
> Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT
> Cache-Control: private, no-cache
> Pragma: no-cache
> Connection: close
> Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1
>
> Connection closed by foreign host.
>
> note i had to send THREE lines...     I used the HEAD command rather
> than GET so I don't have to stare at a bunch of html.
>
>    HEAD / HTTP/1.1
>    Host: www.centos.org
>
> (and a blank line to terminate the request)

Last night, I reported that I was unable to get that to work on
centos.org   There was *no* response;  but that it did work with my 2
web sites on servers in different DCs in CT. Last night, I could not
load centos.org in my web browser.

At this time, I can load centos.org in my browser, without problems.
Below are the results of 3 tests. Lanny


Test #1;

[lanny at dell2400 ~]$ telnet www.centos.org www
Trying 72.232.194.162...
Connected to www.centos.org (72.232.194.162).
Escape character is '^]'.
HEAD / HEAD/1.1
Host: www.centos.org
HTTP/1.1 400 Bad Request
Date: Sat, 21 Mar 2009 16:55:40 GMT
Server: Apache/2.0.52 (CentOS)
Connection: close
Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1

Connection closed by foreign host.
[lanny at dell2400 ~]$

Test #2:

Connection closed by foreign host.
[lanny at dell2400 ~]$ telnet www.centos.org www
Trying 72.232.194.162...
Connected to www.centos.org (72.232.194.162).
Escape character is '^]'.
HEAD / HEAD/1.1
Host: www.centos.org

HTTP/1.1 200 OK
Date: Sat, 21 Mar 2009 17:09:23 GMT
Server: Apache/2.0.52 (CentOS)
X-Powered-By: PHP/4.3.9
Set-Cookie: PHPSESSID=93d50631f0343ff6e881c51badbba880; path=/
Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT
Cache-Control: private, no-cache
Pragma: no-cache
Connection: close
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1

Connection closed by foreign host.
[lanny at dell2400 ~]$

Test #3

When I run the command "mtr -c 10 -r centos.org" I continue to see the
line which includes "???" and "100% loss" within the Layered Tech DC
in Dallas. I don't know what if anything that indicates. At the time
of the below test, I can load centos.org into my browser, without
problems.

pod22c_ae.layeredtech.com                     0.0% 120.8 136.4 118.6 201.5  26.3
???                                          100.0   0.0   0.0   0.0   0.0   0.0
162.194.232.72.static.reverse.ltdomains.com  10.0% 148.6 133.1 119.7 161.0  18.0
[root at dell2400 ~]#


More information about the CentOS mailing list