[CentOS] connection refused resolving - after 5.4 upgrade

Rob Kampen rkampen at kampensonline.com
Sun Nov 8 23:58:04 UTC 2009


Rob Kampen wrote:
> Hi all,
> prior to 5.4 upgrade, my two DNS servers would only get
> 'connection refused resolving .....'
> on rare infrequent occasions (once or twice a month)
> after upgrade to 5.4 I get 500+ per day.
> Google has suggestions for
> |logging
>   category lame-servers null; ;
> ;
>
> |however this strikes me as severe overkill as it will mask genuine 
> problems.
> Anyone else noticed this?
> Suggestions as to why or what is causing?
> Thanks
> Rob
>
> _______________________________________________
> CentOS mailing list
> CentOS at centos.org
> http://lists.centos.org/mailman/listinfo/centos
>   
bumping my post as I am getting a growing number of errors - they seem 
to occur each hour and from google and reading other posts this appears 
to be due to my amavis / spamasassin seeing the log messages and 
creating a loop.
The question I have is how do I locate the actual trigger - I prefer to 
fix things at the cause, not mask somewhere down-stream.
The only item I can see is the log message coming from named in my 
messages log.
Any ideas appreciated - TIA
Rob
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: rkampen.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 196 bytes
Desc: not available
Url : http://lists.centos.org/pipermail/centos/attachments/20091108/ba7576b2/attachment.vcf 


More information about the CentOS mailing list