[CentOS] VMWare server 2

attila.mathe at orange-ftgroup.com attila.mathe at orange-ftgroup.com
Tue Jan 12 10:33:05 UTC 2010


Yep, here's the output:

[root at Panda vmware-server-distrib]# /usr/bin/vmware-config.pl
Making sure services for VMware Server are stopped.

Stopping VMware autostart virtual machines:
   Virtual machines                                        [FAILED]
Stopping VMware management services:
   VMware Virtual Infrastructure Web Access
   VMware Server Host Agent                                [FAILED]
Stopping VMware services:
   VMware Authentication Daemon                            [  OK  ]
   VM communication interface socket family:               [  OK  ]
   Virtual machine communication interface                 [  OK  ]
   Virtual machine monitor                                 [  OK  ]
   Bridged networking on /dev/vmnet0                       [  OK  ]
   Host network detection                                  [  OK  ]
   DHCP server on /dev/vmnet1                              [  OK  ]
   Host-only networking on /dev/vmnet1                     [  OK  ]
   DHCP server on /dev/vmnet8                              [  OK  ]
   NAT service on /dev/vmnet8                              [  OK  ]
   Host-only networking on /dev/vmnet8                     [  OK  ]
   Virtual ethernet                                        [FAILED]
Unable to stop services for VMware Server

Execution aborted.

I'm not able to stop the vm machines or restart the web access, just by
killing all vmware related pid's.

A


-----Original Message-----
From: centos-bounces at centos.org [mailto:centos-bounces at centos.org] On
Behalf Of Eero Volotinen
Sent: Tuesday, January 12, 2010 11:31 AM
To: centos at centos.org
Subject: Re: [CentOS] VMWare server 2

Quoting attila.mathe at orange-ftgroup.com:

> Hi All,
>
>
> I have installed VMWare 2.0.2-203138_x64 on a CentOS 5.4 x64.
> Everything appears to work fine.
> I can create the virtual machine but when I power it on the whole
vmware
> web access is unreachable on default port 8222/8333.
>
> [root at Panda]# uname -a
> Linux Panda 2.6.18-164.10.1.el5 #1 SMP Thu Jan 7 19:54:26 EST 2010
> x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
>
>
>
> Does anybody know if there is a compatibility problem with the new
> kernel 2.6.180164.10.1  ?
>
> [root at Panda vmware-server-distrib]# /usr/bin/vmware
> @@PRODUCT_NAME@@ is installed, but it has not been (correctly)
> configured
> for the running kernel. To (re-)configure it, invoke the
> following command: /usr/bin/vmware-config.pl.
>
>
> Has anyone else experienced this issue? If so have you found a fix?

did you run the command /usr/bin/vmware-config.pl ?

--
Eero

_______________________________________________
CentOS mailing list
CentOS at centos.org
http://lists.centos.org/mailman/listinfo/centos

*********************************
This message and any attachments (the "message") are confidential and intended solely for the addressees. 
Any unauthorised use or dissemination is prohibited.
Messages are susceptible to alteration. 
France Telecom Group shall not be liable for the message if altered, changed or falsified.
If you are not the intended addressee of this message, please cancel it immediately and inform the sender.
********************************



More information about the CentOS mailing list