[CentOS] Xorg problem (CentOS 5.4)

muiz muiz at 163.com
Tue Jan 26 14:07:53 UTC 2010


Hi,

  I don't have these files. Do you resolve this problem? I don't know which package I need to install (E.g. using yum). I search from internet and found a few guys face the same problem, but don't know how to resolve this problem.

[root at localhost lib]# find / -name *bitmap*.so
[root at localhost lib]# find / -name *pcidata*
[root at localhost lib]#


2010-01-26 



muiz 



发件人: Nicolas Thierry-Mieg 
发送时间: 2010-01-26  21:50:10 
收件人: CentOS mailing list 
抄送: 
主题: Re: [CentOS] Xorg problem (CentOS 5.4) 
 
muiz wrote:
> (II) LoadModule: "bitmap"
> (WW) Warning, couldn't open module bitmap
> (II) UnloadModule: "bitmap"
> (EE) Failed to load module "bitmap" (module does not exist, 0)
that's strange... same for "pcidata"
I'm on x86_64 vs your i686, but I get:
(II) LoadModule: "bitmap"
(II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/fonts/libbitmap.so
(II) Module bitmap: vendor="X.Org Foundation"
         compiled for 7.1.1, module version = 1.0.0
         Module class: X.Org Font Renderer
         ABI class: X.Org Font Renderer, version 0.5
$ rpm -qf  /usr/lib64/xorg/modules/fonts/libbitmap.so
xorg-x11-server-Xorg-1.1.1-48.67.el5_4.1.x86_64
similarly for pcidata:
$ rpm -qf /usr/lib64/xorg/modules/libpcidata.so
xorg-x11-server-Xorg-1.1.1-48.67.el5_4.1.x86_64
Do you have these files? (s/lib64/lib/)
_______________________________________________
CentOS mailing list
CentOS at centos.org
http://lists.centos.org/mailman/listinfo/centos
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.centos.org/pipermail/centos/attachments/20100126/b830c7f0/attachment.html 


More information about the CentOS mailing list