[CentOS] Another wireless problem

Robert Heller heller at deepsoft.com
Sat Oct 16 12:48:18 EDT 2010


At Sat, 16 Oct 2010 00:39:37 -0500 CentOS mailing list <centos at centos.org> wrote:

> 
> 
> 
> Hi folks
> 
> I have my Linksys WUSB54GC USB wifi card already working.
> 
> Now I have another issue. Accidentally I tuned off my AP, and when
> switched it on again my wireless link is still down. I have to unplug
> the USB card and plug it again to get it working again. 
> 
> I'm new in wireless matter but this doesn't sounds logical to me.
> What if I loose the link for whatever reason? Should I have to unplug
> my usb card and plug it again? I don't think so, right?
> 
> So, wich is the workaround here? Maybe there is a service I'm noy
> running wich detects the when the link comes up and conect
> automatically again?

Is NetworkManager running?

Are you running the Gnome NM applet?

> 
> Thanks in advance 
> 
> DavidMIME-Version: 1.0
> 
> _______________________________________________
> CentOS mailing list
> CentOS at centos.org
> http://lists.centos.org/mailman/listinfo/centos
> 
>                                                                 

-- 
Robert Heller             -- 978-544-6933 / heller at deepsoft.com
Deepwoods Software        -- http://www.deepsoft.com/
()  ascii ribbon campaign -- against html e-mail
/\  www.asciiribbon.org   -- against proprietary attachments


                                                                                                                  


More information about the CentOS mailing list