The hardware is DELL PowerEdge R210 Quad Intel(R) Xeon(R) CPU X3430 @ 2.40GHz (/proc/cpuinfo).<br><br>I installed KVM with .RPMs after installing the system with a base Centos 5.4 installation (server).<br>yum install kvm<br>
yum install virt-install<br><br>the kvm and kvm_intel modules are loaded. Also HyperThreading is available (enabled in BIOS), so KVM isn't complaining about that.<br><br>I've tried following Linux distros:<br><br>
- Centos 5.4<br>- Fedora 12<br>- Ubuntu 10<br>- Sipcat 1.3<br><br>All of them have the same problem. I tried both installing from a CD ISO and from http repositories.<br><br><br><div class="gmail_quote">On Mon, Apr 26, 2010 at 4:53 PM, compdoc <span dir="ltr"><<a href="mailto:compdoc@hotrodpc.com">compdoc@hotrodpc.com</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); padding-left: 1ex;">













<div link="blue" vlink="purple" lang="EN-US">

<div>

<p class="MsoNormal"><span style="font-family: "Courier New";">Just curious as to what hardware you're
running it on. And when you say you've installed the necessary rpms, does this
mean you installed KVM by hand after the install, or through the installer when
you first installed it?</span></p>

<p class="MsoNormal"><span style="font-family: "Courier New";"></span></p>

<p class="MsoNormal"><span style="font-family: "Courier New";"></span></p>

<p class="MsoNormal"><span style="font-family: "Courier New";"></span></p>

<div style="border-width: medium medium medium 1.5pt; border-style: none none none solid; border-color: -moz-use-text-color -moz-use-text-color -moz-use-text-color blue; padding: 0in 0in 0in 4pt;">

<div>

<div style="border-width: 1pt medium medium; border-style: solid none none; border-color: rgb(181, 196, 223) -moz-use-text-color -moz-use-text-color; padding: 3pt 0in 0in;">

<p class="MsoNormal"><b><span>From:</span></b><span>
<a href="mailto:centos-virt-bounces@centos.org" target="_blank">centos-virt-bounces@centos.org</a> [mailto:<a href="mailto:centos-virt-bounces@centos.org" target="_blank">centos-virt-bounces@centos.org</a>] <b>On
Behalf Of </b>gibbe gabba<br>
<b>Sent:</b> Monday, April 26, 2010 7:02 AM<br>
<b>To:</b> <a href="mailto:centos-virt@centos.org" target="_blank">centos-virt@centos.org</a><br>
<b>Subject:</b> [CentOS-virt] KVM: '' character after starting a VM via
virt-install</span></p>

</div>

</div><div><div></div><div class="h5">

<p class="MsoNormal"></p>

<p class="MsoNormal" style="margin-bottom: 12pt;">I'm unable to start a virtual
machine with KVM.<br>
<br>
I'm using Centos 5.4<br>
<br>
I have installed all necessary rpms (to my knowledge), but as you can see from
the output (below), the system does not boot the CD-ROM. It just sits there
doing nothing:</p>

<div><pre># virt-install --prompt<br>
Would you like to use KVM acceleration? (yes or no) yes<br>
<span></span>What is the name of your virtual machine? test<br>
<br>
<span></span>How much RAM should be allocated (in megabytes)? 1024<br>
<br>
</pre><pre><span></span>What would you like to use as the disk (file path)? /var/lib/libvirt/images/test.img<br>
<span></span>How large would you like the disk (/var/lib/libvirt/images/test.img) to be (in gigabytes)? 20<br>
<br>
<span></span>What is the install CD-ROM/ISO or URL? /root/CentOS-5.4-i386-bin-1of6.iso<br>
<br>
</pre><pre><br>
<br>
Starting install...<br>
Creating storage file...<span> </span><span></span>|<span> </span>20 GB<span> </span>00:00<br>
Creating domain...<span> </span>|<span> </span>0 B<span> </span>00:00<br>
<br>
Connected to domain test<br>
<br>
</pre><pre>Escape character is ^]<br>
</pre></div>

<p class="MsoNormal"><br>
the '' character appears after a few seconds, then nothing... <img src=""><br>
<br>
Any help is appreciated! </p>

</div></div></div>

</div>

</div>


<br>_______________________________________________<br>
CentOS-virt mailing list<br>
<a href="mailto:CentOS-virt@centos.org">CentOS-virt@centos.org</a><br>
<a href="http://lists.centos.org/mailman/listinfo/centos-virt" target="_blank">http://lists.centos.org/mailman/listinfo/centos-virt</a><br>
<br></blockquote></div><br>