<html><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html charset=windows-1252"></head><body style="word-wrap: break-word; -webkit-nbsp-mode: space; -webkit-line-break: after-white-space;">Hi Francis.<div><br></div><div>Personally I would gracefully shutdown all the VMs first, before attempting to shutdown the xen hypervisor.</div><div><br></div><div>Are you getting any fsck errors when restarting those VMs?</div><div><br></div><div>Kind Regards,</div><div><br></div><div>Keith</div><div><br><div><div>On 21 Jan 2016, at 08:48, Francis Greaves <<a href="mailto:francis@choughs.net">francis@choughs.net</a>> wrote:</div><br class="Apple-interchange-newline"><blockquote type="cite">

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<div><div style="font-family: Andale Mono; font-size: 12pt; color: #666666"><div>I am using Xen 4.6.0-8.el7 on CentOS 7 with 3 Linux DomUs. I did have Xen 4.? on CentOS 6.5 on my previous system. I installed using  yum install centos-release-xen.<br> On shutting down the Hypervisor it used to wait for the DomUs to shut down gracefully (one can take a minute or more), then on starting up again it would restart the DomUs, all nice and controlled.<br> For some reason the DomUs (CentOS or Ubuntu servers) are not shutting down nicely when the Hypervisor is shutdown, and not restarting. I have the cfg files in /etc/xen/auto so they should start up.</div><div>If I forget to shut down the DomU guests then the shutdown hangs.</div><div>I am running this on a Dell Poweredge T430 by the way.<br> Any ideas why, and how to cure this? </div></div></div>_______________________________________________<br>CentOS-virt mailing list<br><a href="mailto:CentOS-virt@centos.org">CentOS-virt@centos.org</a><br>https://lists.centos.org/mailman/listinfo/centos-virt<br></blockquote></div><br></div></body></html>