[CentOS] Kernel Panic

Carrigan, Jeremy carrigan at cnbtn.com
Thu Sep 7 20:35:34 UTC 2006

I just joined the mailing list after seeing this e-mail in the mailing
list archives.  Does anyone have any idea as to why this may be
happening?  I am having this exact problem on a Dell Poweredge 1855.

Jeremy Carrigan

****************************************Original E-mail from Mailing
List Archives********************************************

*	To: <centos at xxxxxxxxxx <mailto:centos at DOMAIN.HIDDEN> >
*	Subject: [CentOS] mount problem on LVM2 w/ kernel-2.6.9-42.0.2
*	From: "Heitor A.M. Cardozo" <heitor at xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
<mailto:heitor at DOMAIN.HIDDEN> >
*	Date: Fri, 1 Sep 2006 16:55:58 -0300
*	Delivered-to: centos at xxxxxxxxxx <mailto:centos at DOMAIN.HIDDEN> 


size=2 width="100%" align=center> 
Recently I update a server running CentOS 4.3 to kernel 
2.6.9-42.0.2. After the update it had a problem to mount
LVM partitions, showing the follow error during boot:
  No volume groups found
  Activating logical volumes
  Unable to find volume group "lvm1" 
  ERROR: /bin/lvm exited abnormally! (pid 199)
  Creating root device
  Mounting root filesystem
  mount: error 6 mounting ext3
  mount: error 2 mounting none
  Switching to new root
  switchroot: mount failed: 22
  umount /initrd/dev failed: 2
  Kernel panic - not syncing: Attempted to kill init!
Root partition is a LVM2 on Software RAID.
With old kernel (2.6.9-34.0.2) the system boot normally.
Any idea what is error?
Best regards
Heitor Augusto

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.centos.org/pipermail/centos/attachments/20060907/762119ef/attachment.htm

More information about the CentOS mailing list