[CentOS] tg3 BCM5755 intermittantly stops working after upgrade to 5.3.

D Tucny d at tucny.com
Tue Apr 21 09:17:39 UTC 2009

2009/4/21 Mangesh S. Umbarje <mangesh at gmrt.ncra.tifr.res.in>

> Dear All,
>             I am having a HP xw4400 with following ethernet controller
> as reported by lspci
> Broadcom Corporation NetXtreme BCM5755 Gigabit Ethernet PCI Express (rev
> 02)
>             This machine was running CentOS 5.2 without any problem. After
> updating the machine with yum update on 8 April, after which it is showing
> to be CentOS 5.3, this machine stops communicating intermittantly and I
> see the following message correspondingly in /var/log/messages
> Apr 18 10:30:07 kernel: tg3: eth0: Link is down.
> Apr 18 10:30:10 kernel: tg3: eth0: Link is up at 1000 Mbps, full duplex.
> Apr 18 10:30:10 kernel: tg3: eth0: Flow control is off for TX and off for
> RX.
> Apr 18 10:30:24 kernel: tg3: eth0: Link is down.


>        The interval for which it happens is about order of few minutes.The
> kernel it is running now is 2.6.18-128.1.6.el5. Can anybody help.

Have you tried running with the old kernel from before the update to verify
that it doesn't occur with that version?

It is possible that the update is just a coincidence and you are actually
facing link problems due to the card, the cable, the switch or any of the
connections between...

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.centos.org/pipermail/centos/attachments/20090421/e5ce80b4/attachment.html 

More information about the CentOS mailing list