[CentOS] Segmentation fault using flash-plugin under CentOS 5.3

Rob Kampen rkampen at kampensonline.com
Thu Apr 9 20:00:33 UTC 2009


carlopmart wrote:
> Hi all
>
>   I have a very strange problem on my CentOS 5.3 laptop. I have installed latest 
> firefox version from updates repository (3.0.7) with flash-plugin downloaded 
> from adobe website. When i open firefox and i need to access to some web site 
> with flash content, firefox crash with this message:
>
>   /usr/lib/firefox-3.0.7/run-mozilla.sh: line 131:  9133 Segmentation fault 
>   "$prog" ${1+"$@"}
>
>   Problem appears with versions 3.0.5 and 3.0.6 too. On the other hand, I have 
> another laptop installed with RHEL 5.3 with firefox and flash-plugin (but this 
> flash-plugin is installed from redhat repository - rhn) and this problem doesn't 
> appears ...
>
>   Where is the problem?? Maybe is it a bug with firefox under CentOS only??
>
>   Thanks.
>
>   
I too have this problem on one of my centOS work stations - I have two 
almost identical work stations running 64 bit versions of the os, but 32 
bit firefox versions. One machine is quite happy with the new flash, the 
other does a seg fault on any page that has a flash animation. My fix 
has been to use version flash-plugin-9.0.124.0-release.i386 and this 
seems to work fine - go figure
HTH
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: rkampen.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 121 bytes
Desc: not available
Url : http://lists.centos.org/pipermail/centos/attachments/20090409/0a633f01/attachment.vcf 


More information about the CentOS mailing list