[CentOS] Centos 5.4 with Rage

Ron Loftin reloftin at twcny.rr.com
Mon Nov 9 20:14:48 UTC 2009


On Mon, 2009-11-09 at 14:44 -0500, Steve Campbell wrote:
> 
> nate wrote:
> > Steve Campbell wrote:
> >   
> >> I'm trying to install a newly downloaded Centos 5.4 on an older Dell
> >> PowerEdge 300. Unfortunately, it came with one of those ATI Rage 2.0
> >> video cards. The install screens show fine, and the initial screen does
> >> fine, but once it starts the "firstboot" section, where I'm supposed to
> >> select the firewall and such, I get two thirds of the top of the screen
> >> and a repeat of the top third on the bottom. Hence I don't get the
> >> bottom third where all of the selection buttons are.
> >>
> >> Anybody have a clue how to get around this?
> >>     
> >
> > You mean R300 ? Try installing using a serial console.
> >
> > nate
> >
> >
> >   
> nate, thanks but...
> 
> R300?
> 
> Don't have or know what a serial monitor is also.
> 
> I found a link to something on google that sort of suggests it's a 
> problem with the xorg.conf file and the monitor, not the video adapter. 
> I'll see if I can't get it resolved and report back.

If your only problem is that you can't get to buttons on the bottom of
the screen, try "alt-left-mouse-button" to drag the window around on the
screen to see the parts that are hidden.
> 
> steve
> 
> _______________________________________________
> CentOS mailing list
> CentOS at centos.org
> http://lists.centos.org/mailman/listinfo/centos
-- 
Ron Loftin                      reloftin at twcny.rr.com

"God, root, what is difference ?"       Piter from UserFriendly



More information about the CentOS mailing list