[CentOS] Centos 5.8: starting firefox-16.0.1 kills X

fred smith fredex at fcshome.stoneham.ma.us
Thu Oct 18 16:18:05 EDT 2012


On Thu, Oct 18, 2012 at 04:10:32PM -0400, fred smith wrote:
> On Thu, Oct 18, 2012 at 01:51:59PM -0600, Zube wrote:
> > On Thu Oct 18 03:43:40 PM, fred smith wrote:
> > 
> > > > That doesn't look good ...
> > > 
> > > No, it doesn't. Perhaps I need to reinstall the Nvidia driver.
> > > but it's weird that everything seems to just work except for FF 16.0.1.
> > 
> > Confirmed.
> > 
> > FF 16.0.1 from the mozilla site crashes X on CentOS 5.8 32-bit and
> > 64-bit if the latest NVIDIA drivers are installed (304.51).  If the
> > older drivers (295.71) are used, it seems to be OK.  It's also OK if
> > the NVIDIA drivers are not used.  Also seems to be OK on CentOS 6.3.
> > I haven't tried older revisions of the 304 series driver.
> 
> but I'm using 290.10, and have been for a few months. it just now
> started doing this. very strange.

So, I reinstalled the same Nvidia driver (290.10) and now FF 16.0.1
works! Go figure. I guess some file may have gotten hosed, somehow.

At around the same time I got a notice from mdadm that my raid array
had thrown out one of the pair of drives, so I suppose it's possible
that the drives were out of sync when that happened. doesn't seem too
likely, though, since that Nvidia driver has been in place for several
months.

neverthelss, FF is now working (and I just ordered a new drive from
newegg to fix up the RAID array) :( :(

-- 
---- Fred Smith -- fredex at fcshome.stoneham.ma.us -----------------------------
               But God demonstrates his own love for us in this: 
                         While we were still sinners, 
                              Christ died for us.
------------------------------- Romans 5:8 (niv) ------------------------------


More information about the CentOS mailing list